Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tippade topplaget har vaknat - körde över Rönnby med galna siffror: "Positiv energi"

Annons

Efter två mindre bra insatser har Per-Ols herrar hittat drömspelet. Under lördagen krossades Rönnby SK med hela 12-0 hemma i Fagerstahallen.

- Vi gör det vi ska göra i dag, säger tremålsskytten Samuel Jansson.

Favorittippade Per-Ols har letat efter formen och nu kan laget ha hittat receptet. I lördagens seger gav man aldrig gästande Rönnby SK någon som helst chans.

Per-Ols visade upp en härlig offensiv och bjöd på ett flertal klassmål. Matchen var i princip avgjord efter den första perioden då man skaffat sig en trygg 5-0 ledning. I de två återstående perioderna kunde man sedan spela ut hela registret.

- De positiva delarna var att vi fortsätter att ticka på i alla tre perioder. Vi tappar inte fokus och sänker inte tempot. Utan vi försöker hålla det uppe i hela matchen.

Ni tog kommandot från start, hur mycket hade ni pratat om det inför matchen?

- Det var precis det vi gjorde. Vi pratade väldigt mycket om att hålla uppe intensiteten och inte sjunka ner i motståndarnas tempo, vilket vi haft problem med i de två tidigare matcherna som vi gjort dåligt.

Känns det som att det här var den islossning som ni behövde?

- Absolut. Vi har haft mycket negativ energi efter de två senaste matcherna. Nu är det här något vi verkligen kan bära med oss och ta med oss framöver. Det var väldigt positiva tongångar i omklädningsrummet, samtidigt som det var ett väldigt fokus på att fortsätta att trycka på i hela matchen.

För egen del då - du hade det lite tungt i de två första perioderna med flera missade jättechanser.- Det är nog det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Jag hade en tio-elva chanser som jag brukar sätta. Så det fick jag höra ett par vändor kan jag säga.

I sista perioden lossnade det och Jansson kunde hänga in tre kassar.

- Det var jäkligt skönt för egen del också, absolut.

Du hade ett fint samarbete med Simon Grankvist.

- Vi har spelat ihop lite tidigare. Nu har vi gjort två rätt dåliga träningar i veckan efter att vi gjort en del omstruktureringar mot tidigare för att vi ville få en förändring inför den här matchen. Vi var lite osäkra på om det skulle släppa i dag, men det kändes toppen.

Vad tar ni med er från storsegern?

- Det är den positiva energin framför allt och att vi fortsätter att hålla uppe trycket matchen igenom. Vi fortsätter att trycka på med passningar och sjunker inte ner i något tempo.

Målskyttar Per-Ols: Samuel Jansson 3, Emanuel Vantaa 2, Daniel Snickars 2, Oscar Abrahamsson 2, Eddie Abrahamsson, David Eriksson, Robin Karlsson.

Annons