Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyckelspelare stannar i Sala Hockey – här är senaste nytt kring laget: "Viktig pusselbit"

Det börjar hända saker kring Sala Hockey inför den här säsongen. Den senaste tiden har flera spelare valt att skriva på för klubben, däribland målvaktsduon Andreas Karlsson och Joakim Andersson.

Annons

Den nye sportchefen Thomas Olsson är i full gång med truppbygget inför den här säsongen. Senaste spelarna som skrivit på för Sala Hockey är forwardstrion Johan Ehnberg, Marcus Bjurman och Pontus Norlander.

"Johan Ehnberg, en av Sala Hockeys trotränare har gett tummen upp för ännu en säsong i klubben. Känns jättekul att Johan kör vidare i Sala Hockey. Johan har varit med i klubben länge och är en viktig pusselbit, inte minst med all sin rutin, säger sportchefen Thomas Olsson till Sala Hockeys hemsida.

Sportchefen beskiver samtidigt Marcus Bjurman och Pontus Norlander som två bra skridskoåkare.

På målvaktssidan har både Andreas Karlsson och Joakim Andersson valt att förlänga.

– I Andreas och Joakim får vi ett ungt målvaktspar som kan sporra varandra och på så vis göra varandra ännu bättre, säger Thomas Olsson till klubbens hemsida.

På spelarfronten har även forwarden och Salasonen Eddie Frank bestämt sig för att fortsätta sin karriär i Sala.

– I Eddie får vi en hårt jobbande forward som bidrar med mycket energi såväl på isen som utanför isen. Han är en sådan kille alla vill ha i sitt lag säger Thomas Olsson till klubbens hemsida.

Till klubbens stora glädle har även hemmasönerna Albin Abrahamsson och Millton Cballero Lindberg valt att återvända till moderklubben efter spel i Falu IF J20 respektive Avesta BK J18. Båda två bli vikitga backpjäser i Sala.

Från Avesta värvas även forwarden Zacke Rudström in, samtidigt som Isak Hedin förlänger med klubben efter att ha anslutit sent i fjol – även han från Avesta innan dess.

Johan Ehnberg är trotjänaren som valt att förlänga med Sala Hockey.

Annons