Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Du måste vara akrobat

snöröjning. Skinnskattebergs kommun visar än en gång sitt Grönköpingsansikte. Häromdagen såg Centralvägen ut som en nyplöjd åker med bara djupa hjulspår att köra i med snö och modd släpande mot bilens underrede, omöjligt för den som är det minsta rörelsehindrad att ta sig över och detta över ett dygn efter det att snöfallet upphört.

Vill man sedan vara miljömedveten och lämna papper och glas på återvinningsstationerna vid vattenverket eller järnvägsstationen måste man vara fullt frisk och färdig för att övervinna snövallarna för att komma åt containrarna.

Ska Skinnskattebergs centrum vara tillgängligt enbart för idrottsmän och akrobater ett dygn efter att snö fallit?

Vad säger ansvarig tjänsteman på kommunen till alla rörelsehindrade som utestängs från normala vardagsärenden?

Skinnskattebergs kommun har ju avsagt sig ansvaret för väghållningen i villaområdena men kan tydligen inte upprätthålla grundläggande framkomlighet i centrum. Sänk skatten (och era löner?) när vi inte får någon valuta för pengarna.

Argus

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel