Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duo häktas för grov misshandel

Två män från Fagersta greps på söndagen misstänkta för att ha gett sig på två andra män. I dag häktades Fagerstaborna av tingsrätten, uppger polisens krimjour.

Fagersta. På söndagsmorgonen blev två män i 35-årsåldern misshandlade i ett industriområde i Fagersta. Efter händelsen fick männen föras med ambulans till sjukhuset i Västerås.

– De hade fått rejält med stryk, det har använts tillhyggen, sade Ivan Åslund, befäl på länskommunikationscentralen, på söndagen.

Två män från Fagersta greps senare misstänkta för grov misshandel. Den ena mannen är i 25-årsåldern och den andre i 30-årsåldern. Nu har de häktats.

Enligt polisen ska målsägarna och de misstänkte inte känna varandra sedan tidigare.

Brottsutredningen är fortfarande i ett inledningsskede. Förhör har hållits med samtliga inblandade, beslag har gjorts och en tekniska utredning har genomförts på brottsplatsen, upper polisens krimjour.