Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter sommaruppehållet – FP livesänder Södras hemmamatch på lördag

På lördag sänder FP Fagersta Södras första match i division 2 efter sommaruppehållet. Det blir den tredje matchen i serien som livesänds.

Anmäl text- och faktafel

Intresset för de två matcher som sändes innan sommaruppehållet var stort. Nära 1700 inloggade sidvisningarna för de första två matcherna talar sitt tydliga språk.

– Det visar att det finns ett sug från våra läsare efter livesänd sport. Naturligtvis kommer satsningen att fortsätta under hela hösten, säger Sara Arvidsson, vikarierande nyhetschef på FP.

FP kommer att sända både de matcher som Fagersta Södra spelar hemma och borta under resten av säsongen. Hanna Uhlin, vikarierande sportreporter på FP spår en spännande säsong, trots coronarestriktioner.

– Tränaren Erik Acar har infört ett nytt spelsätt och laget har gjort flera bra värvningar. Både Erik och laget verkar vara på hugget och kan förhoppningsvis ruska av sig förlusterna i de senaste träningsmatcherna. FC Stockholm är tuffa motståndare och det blir nog en rolig match oavsett slutresultat, säger Hanna Uhlin.

Matchen kan du som prenumerant se här. Om du inte redan är prenumerant eller pluskund hittar du information om hur du kan bli det här.

Samtliga Södra-matcher kommer att direktsändas på fagersta-posten.se. Här hittar du spelschemat för säsongen.