Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter nya utmärkelsen – Carlssons fina hyllning till VSK-supportrarna: "De betyder mycket för mig"

Hyllningen i premiären rörde honom till tårar.
Nu återgäldar VSK-tränaren Micke Carlsson tjänsten, och skickar i väg en rejäl skopa kärlek till supportrarna.
– Vi har ju följt varandra i med- och motgång, så vi har ju mycket med oss i bagaget, säger Carlsson.

Annons

Michael Carlsson skickar en skopa kärlek till supportrarna efter att han vunnit utmärkelsen som årets tränare för andra gången i följd.

Det har varit hyllningar från flera håll för VSK-tränaren Michael Carlsson den senaste tiden.

Under Idrottsgalan Västerås på torsdagen utsågs han till Årets tränare inom Västeråsidrotten för andra året i rad – och i hemmapremiären för VSK i elitserien hyllade fansen sin ikon ordentligt.

När laget åkte ut på isen hissades tifot där Carlsson porträtterades som hjärter kung, något som fick honom att falla i tårar efter matchen. Nu skickar han hyllningar tillbaka till VSK-supportrarna.

– Dels var det väldigt oväntat, så när jag fick se det så gick det rakt in i hjärtat. Man tänker på att supportrarna gör en sån där grej, samlar ihop pengar och syr upp och målar den där som hjärter kung. De betyder mycket för mig, sa Carlsson under Sportens sändning från Idrottsgalan.

Micke Carlsson har spenderat praktiskt taget hela sitt liv inom VSK – bortsett från ett år i Ryssland. Det har givetvis satt sina spår, och skapat en stark relation till supportrarna.

– Vi har ju kämpat ihop i många år. Från att jag var liten pojk och började komma upp i A-laget tills nu då, när jag blivit stor pojk. Vi har ju följt varandra i med- och motgång, så vi har ju mycket med oss i bagaget. Men jag uppskattar det enormt. Jag blev väldigt känslosam och rörd.

Den känslosamma reaktionen på tifot berörde säkerligen många. Men att dela med sig av sina känslor har Carlsson inga som helst problem med.

– Det bjuder jag på, det är härligt. När det blir sådär, då är jag känslig, och sen när man spelar match så är man hård. Jag har alla delar i mig.

På söndagen möter VSK Bandy tabelljumbon Kalix i ABB Arena.

Annons