Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En liberal röst har tystnat

Stig Hellström, en troget kämpande Folkpartist, har gått ur tiden och lämnat oss i saknad och beundran över en uthållig och stark livsgärning.

En livsgärning som utfördes i omtanke om det samhälle som han ville vara med och utveckla i liberal anda. Stig minns vi som stark, vänlig och humoristisk.

År 2007 lade Stig Hellström ner sin ordförande klubba och lämnade över till andra att fortsätta hans arbete och genomföra en fortsatt aktiv oppositionspolitik i Fagersta. Han hade då arbetat med politik sedan han var 16 år och verkat som politiker i både Norberg och Fagersta under många år i olika uppdrag.

Vid sin avgång var hans önskan för egen del att det skulle bli mer idrott och sport. Han hade genom åren ett stort engagemang för Engelbrektsloppet. Han kvarstod som vår medlem och blev senare utnämnd till hedersmedlem. De sista åren bodde Stig i Västerås i närheten av sina barn och barnbarn. Våra tankar går till hans nära och kära i tacksamhet över den tid som Stig gav sin kraft och röst åt Folkpartiet Liberalerna i Fagersta.