Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En mystisk man tog emot Beatytowns stipendium.

När femmannabandet Beautytown tog emot Fagersta kommunfullmäktiges stipendium i Folkets hus i går hade de med sig en maskot.

- Han dök bara upp. Han brukar göra det i bland, säger bandets ena gitarrist Joel Borking om den svartklädde personen som följde med Beautytown under prisutdelningen i går.

Beautytown består av Simon Bernabo, William Karlsson, Oscar Frösell Flodberg, Joel Borgking. Några av bandets medlemmart hade spelat tillsammans tidigare men den nuvarande versionen av Beautytown är drygt ett år gammalt.

- Vi var ett gäng grabbar som var sugna på att spela rock n roll, berättar Oscar Frösell Flodberg.

För pengarna, 10 000 kronor, kommer de att spela in nya låtar och trycka bandtröjor. Tidigare i år vann bandet musiktävlingen Livekarusellen i Västmanland. 

Det kan hända att den svartklädde maskoten dyker upp på bandets framtida spelningar men killarna i Beautytown vågar inte lova någonting.