Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En poäng på två försök

Tuff helg för serieettan.

Annons

Det blev bara en pinne för BK Triss i helgens båda allsvenska bortamatcher. Oavgjort mot Brio i Nyköping och förlust i Örebro mot BK Glam. Trots det leder laget fortfarande serien.

Det blev två mycket jämna matcher för BK Triss under veckoslutet. Den första matchen i Nyköping slutade oavgjord 10–10 efter det att Triss haft ledningen inför den sista serien med 9–6.

De tre första serierna slutade 3–2 till Triss som bara behövde två bord för att ta hem matchen. Nu ville dock hemmalaget något annat. Brio tog sig samman i sista serien som man vann 4–1 och därmed lurade Triss på en pinne.

Efter detta åkte så Triss till Örebro för att möta BK Glam. Ett lag som man utkämpat många hårda duster med. Den här matchen blev inget undantag. Hemmalaget vann första serien, 4–1. Det är också hemmavinst i de följande två serierna, 3–2. Glam ledde inför sista serien med 10–5 och Triss måste för att ta poäng vinna 5–0 i sista serien. Triss vann sista serien men bara med 4–1 vilket gjorde att hemmalaget vann matchen med 11–9.

Annons