Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Engelska jätten ute efter Nilsson Lindelöf: "Alltid mycket skriverier"

Intresset från stora europeiska klubbar för Victor Nilsson Lindelöf är väldokumenterat.
Nu ska José Mourinho ha anslutit sig till skaran av intressenter och vill köpa loss mittbacken för 280 miljoner kronor rapporterar portugisiska tidningen A Bola.
– Det är alltid mycket skriverier, säger Nilsson Lindelöf till Expressen.

Annons

Kanske blir det en flytt till Manchester United för Victor Nilsson Lindelöf?

Chelsea och Juventus, bland andra, har rapporterats vara väldigt intresserade av att knyta till sig Victor Nilsson Lindelöf efter hans framfart i Benfica, men än så länge har inget lag köpt loss honom från den portugisiska klubben.

Under gårdagen kom däremot nya uppgifter om att "Vigge" kan vara på väg bort från Benfica till förmån för en europeisk gigant – nämligen Manchester United.

José Mourinho har fått en stökig start på sin sejour i United och brottas med skadebekymmer i backlinjen då både Chris Smalling och Eric Bailly är skadade och blir borta ett tag.

Det ska ha fått Mourinho att vända blickarna mot hemlandet och där ska han ha fastnat för just Nilsson Lindelöf.

Enligt den portugisiska tidningen A bola ska Mourinho och United vara bereda att lägga upp omkring 280 miljoner svenska kronor på bordet för att köpa loss mittbacken.

Efter VM-kvalmatchen mot Frankrike fick "Vigge" frågan om United-ryktet.

– Det är inget som jag har någon aning om. Det är alltid mycket skriverier. Men jag säger som jag alltid brukar. Jag trivs bra i Benfica. Jag får spela där vecka ut och vecka in och det är viktigt för mig som ung spelare att få spela på den nivån, säger han till Expressen.

Annons