Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ex-spelare kan vara på väg till Västanfors

Västanfors är nöjda med spelartruppen - men ska diskutera en spelare under onsdagen.Fagersta-Posten erfar att det handlar om Gustav Gising från Finspång, med ett förflutet i just Västanfors.- Spelaren har spelat i Finspång, men jag kan inte kommentera något namn ännu, säger Björn Forsberg från Västanfors sportgrupp.

Annons

I dagsläget har Västanfors 19 spelare i truppen - men Björn Forsberg från sportgruppen har öppnat upp för ytterligare en till två spelare.

Och han berättar att de ska ha ett möte under onsdagen gällande ett eventuellt nyförvärv.

- Vi har en på gång och det är rätt nära, men inte helt hundra än. Vi har möte i dag, onsdag, och då ska vi försöka bestämma oss om vi vill satsa på spelaren eller inte.

Fagersta-Posten erfar att spelaren i fråga är Gustav Gising, senast i Finspång, och i tidigare i Västanfors. Något Forsberg inte vill bekräfta helt och hållet.

- Spelaren har spelat i Finspång, men jag kan inte kommentera något namn ännu. Men vi träffade spelaren innan sommaren och jag hoppas att vi kan knyta till oss honom, säger han.

Är spelaren intresserad?

- Ja, det är ömsesidigt. Sedan är säkert flera som är intresserade av hans tjänster men vi hoppas kunna komma fram till en lösning.

På frågan vad spelaren skulle kunna bidra med framhäver Forsberg spelarens rutin från allsvenska sammanhang.

- Dessutom är han mittfältare eller ytterhalv, positioner där vi kan tänka oss att förstärka, säger Forsberg.

Gustav Gising spelade i Västanfors 2011/12 och har sedan dess representerat Tillberga, Borlänge/Stora Tuna, Örebro och Finspång.

Enligt Finspångs hemsida gjorde 28-åringen 50 matcher på två säsonger för klubben och under dessa framträdanden lyckades han samla ihop till 8+20=28 poäng.

Annons