Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fagersta MK-duon fortsätter att imponera

Succén för Tommy Wikström och Nicklas Persson fortsätter. I den fjärde deltävlingen av Autoexperten Cup kom Fagersta MK-duon trea – och behåller därmed ledningen i tävlingen totalt.

Det artar sig mot en bra säsong för den sammansvetsade duon Tommy Wikström och kartläsaren Nicklas Persson. När den fjärde deltävlingen i Autoexperten Cup avgjordes i Taxinge imponerade man igen i skogarna. Det slutade med en tredjeplats i den tvåhjulsdrivna klassen A-förare.

– De första två sträckorna är jag inte nöjd med. Men sedan började det släppa lite. Andra varvet gick mycket bättre, säger Tommy Wikström.

Resultatet gör att ekipaget behåller den totala ledningen i tävlingen. Och nog siktar firma Wikström/Persson högt – även om Wikström själv är ödmjuk inför uppgiften.

– Det är klart att man siktar på att vinna. Men vi får se. Det vore jättekul om det skulle fungera. Men de andra är riktigt duktiga också, säger Wikström.

I samma klass kom Fagersta MK:s Stefan Palmér med kartläsaren Andreas Johansson på femte plats. Tätt efter hamnade Joakim Öhman med Christer Mähl på sjätte plats. Bröderna Nils och Kent Strömgren kom sjua.

I den tvåhjulsdrivna klassen C-förare körde Stefan Bergman tillsammans med Fredrik Segerström. Efter riktigt fin körning slutade duon på andra plats – bara 0,2 sekunder efter vinnaren.