Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bil voltade av vägen och in i skogen – föraren till sjukhus med ambulans

På tisdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på väg 66 utanför Fagersta där en personbil voltade av vägen och hamnade i diket inne i skogen. Föraren fördes till sjukhus med ambulans och vägen stängdes av i riktning mot Fagersta under räddningsarbetet.

Annons

Singelolyckan ska ha inträffat på väg 66 strax innan Brandbo i riktning mot Fagersta. Polis, ambulans och räddningstjänsten larmades till olycksplatsen vid klockan 15.35.

När räddningstjänsten kom fram kunde man konstatera att en bil hamnat i diket efter att ha voltat av vägen. En person har förts till sjukhus med ambulans till följd av olyckan.

– Det är en bil som har kört av vägen och voltat in i skogen. Föraren var vaken och vid medvetande när denne lastades in i ambulansen, säger Mats Hurtig, styrkeledare vid räddningstjänsten i Fagersta.

Det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläge på föraren.

Totalstopp i riktning mot Fagersta under räddningsarbetet

Det var vid klockan 16.10 totalstopp på vägen i riktning mot Fagersta, men räddningstjänstens prognos är att trafiken snart kan rulla på vägen igen.

– Just nu är det helstopp men det bör öppnas alldeles strax igen när ambulanspersonalen arbetat klart, säger Mats Hurtig.

Platsangivelsen på kartan är ungefärlig och baseras på initiala uppgifter.

Genrebild. Foto: Pontus Lundahl / TT

Annons