Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förening drabbad av skadegörelse i Fagersta

Beauty town cruisers i Fagersta har under helgen drabbats av skadegörelse på sina lokaler. Fönster har krossats och taket tagits sönder. Det är inte första gången föreningen har drabbats av skadegörelse.

Annons

- Ibland så är det ungdomar som håller till där och de sitter ju och dricker lite. De lämnar burkar efter sig. Det är både tjejer och killar som håller till där, säger Inger Nyblom, kassör Beauty town cruisers.

Fönstren har flera hål i sig och den nya fasaden har sprickor i sig. Föreningen försöker hålla efter för att det ska vara snyggt men strax därefter kommer förövarna dit och förstör. När föreningen målade vid dansgolvet och scenen tog det inte lång tid innan klotter täckte väggarna.

Skadegörelse hos Beautytown Cruisers

Några av förövarna har Inger Nyblom och föreningens ordförande Roger Fridolfsson sett när de befinner sig på föreningens område.- Det är inga vuxna så att säga. Vi har sett alla mellan 10-25 år, säger Inger Nyblom.

När föreningen har varit i kontakt med polisen så har inga bilar varit tillgängliga eller så har ungdomarna hunnit ta sig därifrån. Roger Fridolfsson har ringt polisen vid ett flertal tillfällen. -Jag fick stå i kö i två timmar. Vad finns det för mening då? säger han.

Annons