Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förskolorna och biblioteket berör invånarna i Fagersta mest

Biblioteket berör – den slutsatsen skulle kunna dras av att studera synpunkterna som kommit in till utbildnings- och fritidsförvaltningen. Där ligger biblioteket i topp tillsammans med förskolorna.

Annons
13 personer har tyckt till om biblioteket under 2014.

Trevlig och hjälpsam personal men för få tidskrifter – och vad ska man göra när någon porrsurfar på datorerna? Förra året kom det in 13 synpunkter om biblioteket i Fagersta.

Att få in kommentarer via till exempel blanketter är viktigt för kommunen, berättar Pia Boiardt (V), ordförande i utbildnings- och fritidsnämnden:

– Ja, det är jätteviktigt. Vi (politikerna) får statistiken och sedan ber vi om mer information om vad det är för synpunkter och förslag.

Förra året kom det in totalt 36 synpunkter till utbildnings- och fritidsförvaltningen. Alla är besvarade och åtgärdade, möjligen med ett undantag.

– Det enda är personaltätheten inom förskolan. Där vet vi att det finns ett behov av att se över den, säger Pia Boiardt.

Tack vare invånares synpunkter är det mycket som hänt det senaste året på bland annat biblioteket, skolor och förskolor (se två exempel här intill).

Det är inte bara klagomål och krav på förändring som kommit in. Personal på flera förskolor och även på biblioteket får beröm från invånarna i Fagersta.

Annons