Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Brand i ett femvåningshus i Husby

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt.

För Plus-kunder:

Det här gäller för användandet av fyrverkerier vid nyårsfirandet

Efter jobbiga 2016 – här är dagarna du ska ta ledigt 2017 för att få längre semester

Väder:

På nyårsafton börjar molnigheten minska norrifrån och det blir ungefär samma temperatur som tidigare under natten. Västlig eller sydvästlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Branden i ett femvåningshus i Husby i nordvästra Stockholm var vid 03-tiden under natten under kontroll. En person med rökskador fördes till sjukhus och polisen inled en förundersökning om mordbrand.

Ett godståg i Tallåsen, utanför Ljusdal, började brinna på fredagskvällen. Eftersom röken var giftig uppmanades allmänheten att hålla sig från platsen, samt att stänga dörrar, fönster och ventilation

Internationellt:

FN:s avgående generalsekreterare Ban Ki-Moon höll ett känslosamt avskedstal och beskrev sin tid på posten som något av en saga.

Greklands ambassadör i Brasilien har hittats mördad i en utbränd bil. Nu har en polis erkänt mordet - som utförts på uppdrag av ambassadörens fru, som polisen hade en romantisk affär med.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons