Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Butiksanställda knivskars under ett rån i Malmö

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt.

För Plus-kunder:

Småbarnsmamma från Köping stängdes in under polisjakten: ”Polisen använde oss som mänsklig mur”

En kulturdag med fokus på att föra människor närmare varandra

Väder:

Regnet drar bort under förmiddagen och följs på dagen av soligt väder. 1–4 grader och västlig eller sydvästlig vind med tidvis hårda vindbyar.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två butiksanställda män har knivskadats under ett rån mot en livsmedelsbutik i Malmö. Båda fördes med ambulans till sjukhus. 20 minuter efter det första larmet rånades ytterligare en butik några kvarter bort.

Ystad lasarett har fått minst ett nytt fall av den aggressiva tarmbakterie som tidigare orsakat flera patienters död.

Internationellt:

FN:s säkerhetsråd kräver att Israel stoppar byggandet av bosättningar på ockuperad mark. En resolution med den lydelsen har antagits till följd av att USA valde att inte lägga in sitt veto. USA:s blivande president Donald Trump flaggar för ny linje i FN.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu kallar hem landets ambassadörer i Nya Zeeland och Senegal. Ett svar på kravet, från FN:s säkerhetsråd, att Israel ska stoppa byggandet av bosättningar på ockuperad mark.

Stödet för det tyska högerpopulistiska partiet Alternative für Deutschland (AFD) ligger på årshögsta, över 15 procent, efter våldsdådet mot julmarknaden i Berlin.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons