Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Ett par dussin fyllerister omhändertagna i länet under lönefredagens natt

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan några allvarligare händelser i länet. Ett antal fyllerister, runt 25 stycken, har omhändertagits för fylleri.

Väder:

Lördagen kommer bjuda på mest soligt väder. Under sena eftermiddagen och kvällen passerar ett molnområde åt sydost. 1-5 grader. Västlig vind, vid kusten tidvis frisk.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ung man grovt misshandlad med järnrör i Sandviken, hittades medvetslös på gatan. Mannen fick omfattande skador och fördes med ambulans till sjukhus. Flera polispatruller jobbade under natten med att leta efter misstänkta.

Fick för lite i lön och därför ska en man utvisas till Irakefter att i nära åtta år ha bott i Jokkmokk, där han försörjt sig sompizzabagare. Orsaken är att arbetsgivaren inte höjt hans lön med 460 kronor imånaden som kollektivavtalet kräver, skriver TT. Läs mer.

Internationellt:

Fidel Castro dog i natt. Läs mer

Den franske "spindelmannen" Alain Robert har gjortdet igen. Den här gången var det en av de högsta skyskraporna i Barcelona somhan utan skyddsanordningar besteg, skriver TT. Läs mer.

Krav på att rösterna i presidentvalet ska räknas om idelstaten. Bakom begäran till valkommittén i Wisconsin i USA står Jill Stein,som var presidentkandidat för Gröna partiet. En omräkning av rösterna förberedsnu, enligt delstatens valsamordnare, uppger TT. Läs mer.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons