Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Fler vitten till nattklubbsbråk söks – riksdagsman misstänkt för misshandel

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

En lugn natt uppger polisen.

Väder:

I dag väntas mest klart väder och temperaturer mellan 0 och 5 minusgrader. Vinden blir svag och nordvästlig.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kraftig brand rasar under tidiga tisdagsmorgonen i ett flerfamiljshus i Upplands Bro norr om Stockholm, skriver TT. Flera personer ska ha hoppat från balkonger för att komma undan lågorna.

Fler vittnen söks till den misshandel som SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth misstänks för efter ett bråk vid en nattklubb vid Stureplan, Stockholm, för snart två veckor sedan, skriver TT.

Kostnaden för hemsjukvård varierar stort mellan landets kommuner, skriver TT. På vissa ställen är vården gratis – man på andra håll kan den kosta uppåt 2 000 kronor i månaden.

Internationellt:

USA:s förre vicepresident Al Gore och den blivande presidenten Donald Trump – som kallat klimathotet en bluff orkestrerad av Kina – har träffats för att diskutera klimatfrågan, skriver TT.

36 människor har bekräftats döda i den brand som bröt ut under en ravefest i en lagerlokal i Oakland i Kalifornien i helgen, skriver TT.

Två personer, en kvinna och en liten pojke, har knivmördats på en skola i Kristiansand i södra Norge, skriver TT. De två ska inte ha någon relation till varandra och polisen jagar personen eller personerna bakom våldsdådet.

Sport:

Självkritiskt och besviket efter derbyförlusten i fredags. På måndagskvällen visade VSK klassen och tog revansch, när man slog Edsbyn med 6-2 på hemmaplan.

Sverige gjorde fem mål i sista perioden när laget mötte Norge i innebandy-VM i går. Det är spelet som landslaget tar med sig till gruppfinalen mot Tjeckien.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons