Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Köping kollapsade när Arboga satte sju raka

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

I dag väntas mulet väder och regn, 0-6 grader och ostlig eller nordostlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

De stora internetproblemen i Sverige i går kväll berodde troligen inte på att en överbelastningsattack riktats hit, enligt MSB. Snarare är det efterdyningarna av en stor attack i USA.

Sigtuna kommun skärper säkerheten på sina boenden, efter att ett asylboende brann ned under natten mot fredagen.

Internationellt:

Trump har knappat in på Clinton under den senaste veckan, enligt en ny opinionsundersökning. Detta trots anklagelser om sexuella övergrepp och att han påstått att valet ska vara riggat.

Minst 53 människor omkom när ett tåg spårade ur i Kamerun i Centralafrika. Omkring 300 människor har skadats, många av dem väldigt allvarligt.

Sport:

Köping kollapsade totalt när Arboga satte sju raka mål i kassen bakom Tomas Rydén. "Det är extra surt att torska sådana här matcher", säger målvakten efter 8–3-förlusten i derbyt.

Iran åkte på storförlust och gick mållöst ur matchen mot Sverige i landskampen på Gamla Ullevi i går – men laget, som spelade utanför Asien för första gången, hyllades efter matchen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanslag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons