Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man förd till Fagersta för förhör – misstänkt för grov kvinnofridskränkning

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Mannen från Surahammar är misstänkt för ha att misshandlat sin sambo tidigare. Under natten togs han till förhör i Fagersta.

För Plus-kunder:

Treåriga Doris fick mögelallergi - går på mögeldrabbad förskola

Brottsvågen mot skolorna: Polisen i Fagersta tillsätter särskild utredare

Väder:

Molntäcket spricker upp i norr. +2 till -2 grader. Västlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En allvarlig olycka inträffade på E14 i jämtländska Åre kommun när en kvinna dök upp på vägbanan i mörkret. En bilist lyckades väja för kvinnan alldeles innan en mötande bil körde på henne.

Utrikesminister Margot Wallström (S) besöker den ockuperade Västbanken och har bland andra träffat palestiniernas utrikesminister Riad Malki. Inför resan har flera krävt att regeringen ska ställa högre krav på den palestinska regimen som anklagas för brott mot mänskliga rättigheter och korruption. Wallström har själv sagt att palestinierna måste "skärpa" sig.

Samelandspartiet överklagar Sametingets röstlängd på närmare 9 000 personer till länsstyrelsen. Partiet anser att hundratals personer felaktigt getts rösträtt.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama varnar sin efterträdare Donald Trump för att provocera fram ett "väldigt betydande" svar från Kina genom att sträcka ut en hand till Taiwan.

Demonstranter i Polen blockerar parlamentsbyggnadens alla utgångar i protest mot regeringens planer på att inskränka mediers tillgång till nationalförsamlingen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons