Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Misstänkt anlagd brand när husbil totalförstördes

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg

Annons

Lokalt:

Räddningstjänsten släckte en övertänd husbil i Norberg. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Väder:

Efter en natt med mest uppehåll en dag med halvklart till mulet, sydvästlig vind och 1–3 plusgrader.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett norskt äldre par attackerades med yxa och kniv i en godisbutik och rånades sedan på sin bil i Töckfors handelspark nära norska gränsen. Händelsen rubriceras som försök till mord alternativ dråp.

En diakon inom Luleå stift, som tidigare polisanmälts för sexuellt ofredande och brott mot tystnadsplikten, får tillbaka den vigselrätt som han förlorade efter beslut från domkapitlet i våras.

Internationellt:

De höga vattentemperaturerna i år har orsakat den värsta korallblekningen hittills på Stora barriärrevet utanför Australiens östkust, enligt en ny studie.

Ex-spionchefen David Petraeus kan bli ny utrikesminister i USA. Den tillträdande amerikanske presidenten Donald Trump mötte den före detta CIA-chefen och insatschefen i Irak, vilket satt fart på utrikesministerspekulationerna. "Mötte just general Petraeus - var väldigt imponerad", skriver Trump på Twitter.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons