Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Singelolycka på väg 250 – två personer fick föras till sjukhus

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Vid 03-tiden på söndagsmorgonen skedde en singelolycka på väg 250. Fyra personer färdades i bilen. Två personer fördes till sjukhus med vad som befaras är allvarliga skador.

För Plus-kunder:

102-åriga Edith minns första världskriget ur ett barns ögon

Howlin' Pelles tack till Fagerstaborna efter succén i Musikhjälpen

Väder:

Klart till halvklart och 2–5 grader. Västlig eller sydvästlig vind med friska eller lokalt hårda vindbyar.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus med allvarliga skador sedan två bilar frontalkrockat på Hisingen i Göteborg.

Svenskan Johanna Davidsson blev på julafton snabbaste kvinnan i världen att ta sig till Sydpolen på skidor. Den 33-åriga sjuksköterskan avverkade de drygt 110 milen från Hercules Inlet på Antarktis kust till Sydpolen, världens sydligaste punkt. Hon inledde den 39 dagar långa resan den 15 november. Rekordtiden är ännu inte officiell, men världsrekordet väntas ha slagits med runt åtta timmar.

Internationellt:

USA:s tillträdande president Donald Trump säger att han ska upplösa sin välgörenhetsstiftelse, Donald J. Trump Foundation, som är under utredning av New Yorks justitieminister.

Bolivias president Evo Morales benådade omkring 1 800 fångar på julafton, inklusive gravida kvinnor, handikappade, och fångar med korta fängelsestraff.

En fransk-schweizisk hjälparbetare har förts bort i staden Gao i norra Mali. Kvinnan kidnappades av en grupp män som körde iväg med henne i en pickup.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons