Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord: Ivar Kraemer – engagerad liberal som gått ur tiden

Decembermörkret djupnade plötsligt ännu mer då vi Liberaler i Fagersta nåddes av budskapet om att vår mångårige och aktive medlem Ivar Kraemer gått ur tiden i sitt 91:a levnadsår.

Annons

Vi minns Ivar med tacksamhet och glädje som en engagerad liberal. En kunnig och lågmäld person som med glimten i ögat och med stor portion humor framförde sina kloka förslag och synpunkter med Fagerstas bästa i fokus. Hans intresse om förbättringar i samhället omfattade turismens betydelse för tillväxt, service till medborgarna i vårt närområde, vilt- skogs- och naturvård.

Ivar Kraemer fotograferad inför ett reportage i Fagersta-Posten när han fyllde 85 år 2011.

Hans engagemang spände över många områden och idéerna framfördes alltid konstruktivt och lösningsfokuserat. Ivar kom även med förslag om förbättringar inom sjukvården och patientsäkerhet. Hans omsorg omfattade många i samhället.

Han deltog alltid aktivt i våra sammankomster och särskilt i debatten om vargfrågan. Ivar kommunicerade tydligt att alla kan bidra i samhällsutvecklingen och att betydelsefulla insatser uppstår i samarbete och med tilltron till individens förmåga.

Våra tankar går till hans nära och kära i saknadens och sorgens stund. Vi kommer att vårda minnet av Ivar.

Liberalerna i Fagersta, Anita Lilja-Stenholm, gruppledare 

Annons