Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slagsmål med kniv och hammare

Strax före klockan 13 på lördagen hamnade en en 19-åring, en 44-åring och en 24-åring i slagsmål på Skogsvägen.  Nu är 19-åringen misstänkt för dråpförsök och de två äldre männen för grov misshandel.

Annons

Flera poliser kallades vid 13-tiden till Skogsvägen i Fagersta i lördags efter att vittnen larmat om ett pågående slagsmål. Det visade sig att två män, 19 och 24 år, hade börjat bråka utanför adressen.

Enligt polisen hade 24-åringen slagit 19-åringen med en hammare i huvudet.

Och 19-åringen hade då tagit fram en kniv och huggit 24-åringen i magen.

Båda fördes i ambulans till sjukhuset i Västerås. Skadorna ska inte vara livshotande.

De är gripna misstänkta för grov misshandel.

Polisen uppger även att en tredje man, 44 år, är gripen misstänkt för medhjälp till grov misshandel. Oklar vem av männen han hjälpte. Han ska själv inte ha blivit skadad. 

Under lördagskvällen släpptes den 19-årige mannen från sjukhuset med lättare skada i handen och har ytliga sår efter hammaren i huvudet. Han förhördes under lördagskvällen av polisen i Västerås. Den 24 årige mannen opereras under lördagen på sjukhuset i Västerås. 

Åklagaren anhöll alla tre under söndagen. 19-åringen för dråpförsök samt 24-åringen och 44-åringen för grov misshandel. 24-åringen är kvar på sjukhuset i Västerås. Polisen har börjat utreda vad som hänt och vem som gjort vad under bråket, enligt Lisa Sjölander på krimjouren i Västerås. De tre männen är kända av polisen sedan tidigare.

Annons