Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fagerstabo dog i bilolycka i Katrineholm

Natten till annandag jul inträffade en svår trafikolycka i Katrineholm. Nu har olycksoffret identifierats som en 44-årig man hemmahörande i Fagersta.

Annons

Det skriver Katrineholms-Kuriren .

Olyckan inträffade natten mellan 25 och 26 december. En bil körde av oklar anledning ner i diket på riksväg 55/56. Bilen fattade eld.

Bilföraren klämdes fast vid olyckan. Ett vittne försökte få ut föraren, som var ensam i bilen, men den kraftiga branden hindrade räddningsförsöken.

När räddningstjänst, polis och ambulans kom till platsen var bilen helt övertänd. Bilföraren omkom antingen av själva olyckan eller av den efterföljande branden.

Kroppen efter den avlidne fördes till rättsmedicinsk undersökning, och eftersom den döde blev svårt bränd tog identifieringen tid. Nu har den döde identifierats som en 44-årig man hemmahörande i Fagersta.

Katrineholms-Kuriren har talat med polisens förundersökningsledare Lillemor Melin Sving. Enligt henne är olycksorsaken oklar, det rådde inte halka på platsen.:

– Vad som hänt vet vi inte. Det var ett vittne som blivit omkörd av en liknande bil, men vi vet inte ens om det var samma bil. Det här var en ren singelolycka där ingen annan drabbats.

Annons