Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FAIK-produkten vänder hem

Senast han gjorde en match på Fagerliden var säsongen 2009/10. Men nu återvänder 19-årige Victor Hedfors till sin forna hemmaplan.
– Det var ingen tvekan att skriva på, säger han.

Annons
Nu får FAIK förstärkning i laget genom Victor Hedfors.

Victor Hedfors, som går hockeygymnasiet i Grums, tar studenten 12 juni. Strax därefter går flyttlasset hem till Fagersta. Då lämnar han Grums IK:s J20-lag där han den gångna säsongen gjorde 11 poäng på 23 matcher. Och återkomsten till moderklubben FAIK glädjer honom.

– Absolut. Det ska bli jättekul att komma tillbaka och spela. Den enda gången jag har varit på Fagerliden sedan jag flyttade var på Hemvändarmatchen, säger Hedfors.

Skridskostarke Hedfors menar att han redan i julas bestämde sig för att flytta hem till Fagersta, eftersom han visste att han inte skulle plugga vidare. Då tog han kontakt med sportchefen Stefan Persson och frågade vad ambitionerna med laget var. När svaret blev att det skulle bli en satsning som inte liknande någonting FAIK hade sett tidigare nappade han genast.

– Det har känts bra hela tiden. Det var ingen tvekan att skriva på, säger han.

Sportchefen Stefan Persson menar att Hedfors passar bra in i tänket kring hur han vill bygga laget.

– Han (Hedfors) är träningsvillig, ambitiös och har en vilja att gå framåt. Det ser spännande ut, säger Persson och fortsätter:

– Vi har många spännande 90-talister som har varit ute och är på väg hem. Jag tror att det är bra för Fagerstaborna att de ser att vi bryr oss om Fagerstagrabbarna. Vi vill att de ska spela i FAIK.

Annons