Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fixa skydd i idrottshallen!

Jag kom upp med barnen till Klackbergshallen i kväll för att träna innebandy. Hallen var iskall. Det brukar vara det, men i dag var det värre än någonsin! Himla synd att jag inte kunde kolla hur några grader det var där inne.

Barnen kämpade ändå tappert med träningen. Vissa av dem var alldeles blå-melerade på både armar och ben. Vi som tittade på, hade alla ytterkläder på oss.

Nu när jag ändå skriver ... vill jag passa på att kasta ris över ägarna till hallen som fortfarande inte gjort läktaren säker för barnen som vill titta på matcherna. Det finns inte ett gnutta skydd från att falla ner från läktaren! Mina barn gillar att titta på matcher, men jag kan inte åka dit eftersom min yngsta på två år inte kan vara med på läktaren.

Jag vet att det skrivits om detta förut, men ännu har som sagt inget hänt.

Jag vill kunna åka dit å titta på matcherna nu när va har ett A-lag igen! Men det lär väl inte hända de närmaste åren så länge ägaren fortsätter att strunta i att vidta åtgärder för säkerheten!

Emma Björlestrand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel