Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förnekar fortsättning i VIF

I onsdags sa Västanfors ordförande Bo Axelsson till fagersta-posten.se att den avgående sportchefen Björn Forsberg hade yttryckt att han skulle vara med i den arbetsgrupp som nu ska ta över Forsberg enmansshow. Men det förnekar nu Forsberg.

– Jag är mycket osäker på om jag vill ingå i någon grupp, har man tappat motivationen så har man. Just nu är det inte aktuellt, utan jag vill i sådana fall vänta till jag har fått energin tillbaka och det får man inte på bara några dagar, det dröjer längre än så. Som jag känner just nu så tillför jag inget i någon sportgrupp. Jag har ju sagt att jag eventuellt kan tänka mig att vara med, mer än så har jag inte lovat, säger Forsberg.

Vad har folk sagt till dig efter ditt besked?– Det har faktiskt bara varit positiva reaktioner. Folk förstår mig. Jag har fått många sms från killarna i laget om att jag har gjort ett bra jobb. Det är tråkigt att sluta, men det känns bättre att sluta när det är så här, men den positiva feedbacken.

Hur skönt är det att inte tänka på bandy hela tiden?– Det är jätteskönt. Det blir ju en lättnad, så är det. Men man funderar lite i alla fall, det går inte att stänga av helt. Så det är klart att jag har koll. Men just det vardagliga som har legat över mig varje eftermiddag och kväll, det är skönt att slippa.