Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forss fina födelsedag kom av sig

Martin Forss födelsedagsfirande kom av sig. Glädjen efter hans 1-0-mål byttes till ett hängande huvud efter matchen mot Nor. FAIK föll nämligen på Fagerliden med hela 4-1 mot bottenlaget.

Det blev ingen bra avslutning på Martin Forss 24-årsdag. Tanken var självklart att han skulle få somna i natt som en vinnare. Men bottenlaget Nor IK ville annorlunda. Trots att det började så bra när Forss satte 1-0 tidigt i den andra perioden.

– Och då var vi ju nära att göra tvåan och trean direkt efteråt också. Vi hade lägen på mer… men jag vet inte vad som hände, säger födelsedagsbarnet.

Det vet nog ingen i FAIK. Nor satte 1-1 efter 12.29, 2-1 kom efter 14.07 och 3-1 efter 16.45. Tre mål på drygt fyra minuter. Och alla mål såg i princip likadana ut. En passning bakifrån FAIK:s kasse upp till slottet där en fri spelare fick sikta in sig.

– När de fick in 1-1 var de sedan bättre resten av matchen. Vi kämpade inte. Jag vet inte vad vi gjorde, säger FAIK:s tränare Mattias Karlsson.

Inte blev det bättre när Nor i början av den tredje perioden satte 4-1 mellan benen på målvakten Tobias Bergström.

– Om vi hade krigat i 60 minuter hade vi vunnit. Det är så surt. Det här är inte första gången något sådant här händer, det har hänt många gånger förut, fortsätter Karlsson.

FAIK har nu fyra raka förluster i serien och tappar ytterligare poäng mot topplagen.

Martin Forss, hur ska ni vända det här?– Vi är bedrövliga i egen zon. Så vi måste börja bakifrån.

Läs mer: FAIK:s ordförande Keijo Jokiniemi har tröttnat på förlusterna. Nu tänker han agera. Läs i fredagens tidning vad följderna kan bli.