Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunnen hittad död

Polisen misstänker inget brott.

Annons

Den 21-årige unge man som sedan natten mot söndag varit försvunnen i Västanfors har sent på tisdagskvällen hittats död i vattnet vid Strömsholms kanal i närheten av hembygdsgården i Västanfors där han sist sågs vid liv.

- Man hittade under kvällen en kropp som senare identifierats som den försvunne 21-åringen. Vi misstänker inget brott. De anhöriga har underrättats och nu pågår arbetet med att ta hand om de anhöriga, säger Christian Galante, befäl vid Västmanlandspolisens länskommunikationscentral.

Natten till söndagen försvann den 21-årige unge mannen efter en fest vid Västanfors hembygdsgård. Under hela tiden efter försvinnandet har stora polisstyrkor samt räddningstjänst letat efter 21-åringen. Man har använt sig av hundar och båtar.

Under tisdagen anlände dykare från sjöpolisen i Stockholm. Sent på tisdagskvällen påträffades en död kropp som tämligen snabbt kunde identifieras som den försvunne 21-åringen. Den döde kommer att föras till obduktion. Polisen misstänker som sagt inget brott bakom dödsfallet.

Annons