Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glädjebeskedet – stannar i VSK Fotboll efter rekordsäsongen: "Älskar att spela för VSK"

Här är två sköna nyheter för alla VSK-fans.
Både Filip Tronêt och Koyar Salimi förlänger med Grönvitt.
– Jag älskar att spela för VSK, säger Tronêt som slog sitt poängrekord under 2016.

Annons

Adrian Alvarez och Erik Biselius startade VSK Fotbolls silly season med att lämna klubben.

Nu öppnar Grönvitt pluskontot.

Genom att förlänga med både Filip Tronêt och Koyar Salimi. Filip Tronêt har skrivit på ett rakt tvåårskontrakt medan Salimi signat ett 1+1-årsavtal.

– Vi började förhandla tidigt och kom överens rätt fort, det var inga konstigheter. Jag trivs jättebra med allt runtomkring och tillsammans med laget och ledarna. Det känns kanon att få stanna två år till, säger Tronêt till klubbens hemsida.

Koyar Salimi såg ut att bli en bärande spelar för Johan Mjällbys lagbygge under försäsongen. Sedan förstörde skador i princip hela 2016.

Nu har han ett nytt kontrakt på sig att driva Grönvitt framåt.

– Jag är oerhört revanschsugen, jag fick inte chansen att visa upp mig i år vilket är tråkigt. Jag kände mig riktigt bra på försäsongen och tränade hårt men kanske inte så smart. När jag hade känningar så körde jag på ändå, där har jag lärt mig någonting, säger Salimi.

– Jag har känt klubbens förtroende hela tiden. Både jag och klubben vet mina kvalitéer. Det kommer en ny säsong med nya matcher, jag får sikta på att bli kvitt skadan helt och köra en hård försäsong för att komma förberedd till nästa säsong.

Klubbens sportsliga representanter jublar över beskeden. En av de sportsligt ansvariga, Ado Sadzak, kommenterar Salimidealen:

– Koyar var helt fantastisk fram till skadan som kom vid en dålig tidpunkt för både honom och laget. Han är väldigt bra i djupled och utmanar en mot en vilket är hans styrka. Koyar har mognat och har tagit ett större ansvar både på planen och i gruppen. En fantastiskt ödmjuk person och det är precis det vi vill att VSK-are ska vara.

Klubbchefen Michael Campese fortsätter med Tronêt.

– Filip betyder mycket för föreningen och laget inte bara att han ständigt är ett hot som gör poäng på planen. Han är också en Västeråskille med ett hjärta för klubben och trots en låg ålder har han en stor erfarenhet som spelare. Föreningen vet att Filip kommer växa ännu mer både på och utanför planen och på så sätt utveckla både sig själv, laget och föreningen.

Koyar Salimi spelade 90 minuter mot Tillberga i somras. Så många fler 90-minutersmatcher blev det inte på grund av skadeproblemen. Nu siktar han mot revansch 2017.

Filip Tronêt.

Mer läsning

Annons