Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart – Sporten sänder VSK mot Vasalund i Svenska cupen: "Suveränt"

Här är glädjebeskedet till alla VSK-fans.
Sporten sänder cupmatchen borta mot Vasalund på onsdagskvällen.
– Det känns suveränt att kunna erbjuda en tävlingsmatch med Grönvitt, säger Sportens Kevin Johansson som kommenterar matchen.

Annons

19.00 på onsdag kliver VSK Fotboll in i Svenska cupen 2017.

Turneringen har bjudit alla grönvita fans på flera elitfotbolls-aptitretare med matcher mot exempelvis Östersund, Halmstad, Helsingborg och IFK Norrköping under de senaste åren.

Nu ska Grönvitt försöka ta sig vidare mot nya toppmatcher.

Då måste Vasalund besegras på onsdagskvällen – i en match du som pluskund hos Mittmedia kan se gratis då Sporten sänder fajten.

– Ett perfekt tillfälle för oss att sända en viktig tävlingsmatch med VSK – och ett perfekt tillfälle för de som inte har möjlighet att ta sig till Skytteholms IP att ändå kunna se matchen. Det känns lysande att vi fick loss den här rättigheten och kan erbjuda det till alla våra kunder, säger Kevin Johansson som kommenterar cupmatchen som alltså har avspark 19.00.

GUIDE: Är du inte redan pluskund hos Mittmedia? Testa för bara en krona under första månaden – så här gör du

– Svenska cupen har varit en rolig turnering för VSK senaste åren. Minnet från när Mohamed Buya sprang sönder Östersund för en hemmaseger på Solid Park Arena känns fortfarande väldigt tydligt. Och även om IFK Norrköping var för bra med en insats av högt snitt även för en regerande mästare så var det, när man ser tillbaka på det, en häftig kväll för alla som var där och fick se VSK försöka utmana ett så skickligt lag.

Mittmedia Västmanland sände flera av Grönvitts träningsmatcher 2017.

Nu kan du som pluskund räkna med en uppgraderad kvalitet på sändningen.

– Vi var tydliga då med att vi också var besvikna över kvaliteten på enstaka sändningar. Nu har vi fått tillgång till ny teknik där vi kan erbjuda elementära saker som scoreboard med matchklocka och framför allt repriser och highlights. Det är ett konkret lyft.

FAKTA: Vasalund–VSK, Svenska cupen

Avspark: 19.00.

Sändningsstart: 18.50.

Matchen sänds på Mittmedia Västmanlands sajter.

Mer läsning

Annons