Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

José Mourinho om värvningen av Vigge: "Jag får insideinformation"

På tisdag väntas Victor Nilsson Lindelöf starta i Manchester Uniteds Champions League-möte med Basel. Nu berättar klubbens manager José Mourinho om köpet av Västeråssonen.
– Lindelöf är den enda spelare som vi plockat in som jag inte arbetat med tidigare. Men i Portugal har jag kontroll – jag får insideinformation därifrån, säger Mourinho till Sunday Times, som Aftonbladet citerar.

Annons

Victor Nilsson Lindelöfs flytt från Benfica till Manchester United blev en lång följetong under våren. Nu berättar Mancheter Untieds färgstarke manager José Mourinho om bakgrunden till värvning av 23-åringen.

– Lindelöf är den enda spelare som vi plockat in som jag inte arbetat med tidigare. Men i Portugal har jag kontroll – jag får insideinformation därifrån. Jag vet hur bra spelaren är, jag vet saker om hans sociala liv, privata liv och jag får veta det utan att behöva söka informationen. Den kommer till mig, säger Mourinho till Sunday Times, som Aftonbladet citerar.

Victor Nilsson Lindelöf har spendera sin första tid i Manchester Untied på läktaren efter en mindre lyckad match mot Real Madrid i Europeiska Supercupfinalen. I gårdagens match mot Stoke svarde hans konkurrent på platsen, Phil Jones, även han för en svag insats och det öppnar upp för Västeråssonen.

– Misstag är en del av spelet. Han har spelat bra för oss, men är förmodligen trött efter två raka matcher med landslaget. Nu får han vila eftersom han inte kan spela på tisdag och det är en bra möjlighet för Lindelöf och Smalling att spela i Champions League, säger Mourinho till Manchester Evening News.

Läs mer: "Vigge" om första tiden i Manchester och att spela med Zlatan igen: "Ingen stress"

Läs också: Mourinhos besked – då tar Nilsson Lindelöf plats i startelvan: "Blir inga problem"

Annons