Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

MittMedia direktsänder Europa League-kvalet: "Otroligt häftigt"

Artikel 1 av 2
ÖFK 2017
Visa alla artiklar

På torsdag spelar Östersunds FK den viktigaste matchen i klubbens historia. Nu står det klart att MittMedia har de exklusiva rättigheterna att sända matchen.
– Att vi nu kan erbjuda våra användare klubbens största match någonsin känns förstås otroligt häftigt och något vi är väldigt stolta över, säger Mattias Wallström, som är ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.

Annons

Östersunds lagkapten Brwa Nouri jublar efter att laget spelade 1–0 i hemmamatchen mot Fola Esch. Nu sänder Sporten returmatchen från Luxemburg, där det avgörs om Östersund tar sig till play off till Europa Leagues gruppspel.

MittMedia satsar hårt på livesänd lokalsport och sänder bland annat över 100 fotbollsmatcher i division 1 och neråt i år, 19 matcher under hockeyns försäsong som drar i gång nästa vecka och alla matcher under den stora ungdomsfotbollscupen Mid Nordic Cup i Timrå, som spelas torsdag–söndag denna vecka.

Torsdagens sändning är dock den största matchen som MittMedia någonsin har sänt.

– Just nu är ÖFK en av de stora snackisarna i fotbolls-Sverige och att vi nu kan erbjuda våra användare klubbens största match någonsin känns förstås otroligt häftigt och något vi är väldigt stolta över. Vi jobbar varje dag för att ge våra Plusanvändare och prenumeranter exklusivt innehåll, och det får man ju verkligen säga att detta är, säger Mattias Wallström, som är ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.

– Tack vare ett bra samarbete med företagen Spring Media och Hogmore Media så har vi kunnat förvärva den här rättigheten.

MittMedia har den exklusiva sändningsrätten i Sverige, vilket innebär att det är bara hos oss som det går att se matchen. Dock går det inte att se matchen utanför Sverige, så befinner man sig utomlands så går det tyvärr inte att se matchen. Den rättigheten har inte MittMedia.

Matchen spelas på torsdag 3 augusti och har avspark 19.30.

Du som är pluskund ser sändningen här.

Matchen går även att köpa som pay per view för 99 kronor.

TV: Se reprisen av ÖFK:s hemmamöte mot Fola Esch här

Potters ilska efter matchen – mot egna publiken: "Trodde aldrig att jag skulle få höra det"

Bobo Sollander inför returen i Luxemburg: "Gör vi vårt jobb på torsdag går vi vidare"

Annons