Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson Lindelöf nöjd efter debuten i United: "Kändes riktigt bra"

I helgen drog Victor Nilsson Lindelöf på sig United-tröjan och gjorde debut för Manchester-laget. Och det var en nöjd VNL efteråt. – Det var min första match och jag ser verkligen fram emot att spela fler, säger Västeråsaren till MUTV.

Annons

För ungefär en månad sedan bekräftades spekulationerna som pågått länge. Victor Nilsson Lindelöf blev då klar för spel i Premier Leauge och Manchester United.

Läs också: Victor Nilsson Lindelöf klar för Manchester United

Nu har han gjort sin debut. Manchester United är för tillfället på USA-turné som uppladdning inför kommande säsong, och mot LA Galaxy gjorde Nilsson Lindelöf sin debut i United-tröjan.

För Plus-kunder: Så blev Vigge världsback i Manchester United – vägen från Råby IP till Old Trafford: "Jag tänkte shit, var är jag?"

– Det kändes riktigt bra, jag är väldigt lycklig över att ha debuterat för den här fantastiska klubben. Vi vann dessutom så jag är väldigt glad, säger Nilsson Lindelöf till MUTV efteråt, skriver Fotbollskanalen.

I den andra halvleken byttes VNL in och fick spela tillsammans med Bailly och Tuanzebe i en trebackslinje, något VNL inte är van vid.

– Jag är inte van vid att spela med trebackslinje men jag tycker att det gick bra, säger han till MUTV.

Läs också: Bekräftat: Vigge får klassiska tröjnumret i United

Annons