Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya uppgifter kring Nilsson Lindelöf – kan gå samma väg som Zlatan

Victor Nilsson Lindelöf är på väg till en europeisk storklubb.
Har ni hört den förut?
Nu kommer nya uppgifter om västeråsaren, som placerar honom i italienska storklubben Juventus.

Annons

Victor Nilsson Lindelöf.

Finns det någon europeisk storklubb som västeråsaren Victor Nilsson Lindelöf inte har ryktats till vid det här laget? Efter den långa transfersåpan med Manchester United i januari så har det pratats om bland andra italienska Roma och Napoli, men även giganterna Real Madrid och Bayern München ska enligt uppgifter hålla ett öga på 22-åringen.

LÄS MER: Viggesåpan fortsätter – Manchester United fattar nytt beslut i veckan

Nu är det en annan italiensk storklubb som sägs stå först i kön för att signera mittbacken när transferfönstret öppnar igen i sommar. Juventus uppges, enligt Calciomercato.it, vara de som leder racet för att värva "Vigge", som Fotbollskanalen var först med att rapportera.

LÄS MER: Nya Vigge-uppgifter: VSK och Benfica överens – så många miljoner får klubben vid United-försäljning

Enligt uppgifterna ska Nilsson Lindelöfs nuvarande klubb – portugisiska serieledaren Benfica – ha lovat att sälja honom i sommar, och att det då är – utöver intresset från Real Madrid och Bayern München – Juventus som ligger bäst till.

LÄS MER: Mittbacksjätten välkomnar Vigge till United: "Vi skulle passa bra ihop"

Det skulle innebära att landslagsbacken går samma väg som superstjärnan Zlatan Ibrahimovic, som även han gjorde sitt andra utlandsstopp i den klassiska klubben.

Annons