Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På väg till Manchester United – nu har Vigge och flickvännen köpt lägenhet i Västerås

Victor Nilsson Lindelöf uppges skriva på för Manchester United inom kort. Samtidigt bekräftar landslagsstjärnan att han och flickvännen Maja Nilsson har köpt en lägenhet i Västerås.
– Jag och min flickvän har precis köpt lägenhet i Västerås, så vi har varit hemma och fixat det sista, säger Nilsson Lindelöf till Expressen.

Annons

Redan i vintas kom uppgifterna om Manchester Uniteds intresse för Västeråssonen Victor Nilsson Lindelöf. Sedan dess har ryktena varit en följetong och nu uppges han enligt portugisiska tideningen A Bola presenteras efter Sveriges VM-kval.

Men oavsett vilken klubb Nilsson Lindelöf spelar för nästa säsong har han och flickvännen Maja Nilsson i alla fall ett hem klart. Paret har precis köpt en lägenhet i Västerås och har under ledigheten varit hemma för att ordna med de sista detaljerna.

– Jag och min flickvän har precis köpt lägenhet i Västerås, så vi har varit hemma och fixat det sista med papprena. Efter det åkte vi upp till Umeå, och var där i två dagar, med Mikael Lustig och hans fru, säger Nilsson Lindelöf till Expressen.

– Jag har några dagar där jag kan vara hemma i Västerås och i lägenheten. Vi får se, jag har semester efter landslaget. Då ska jag ut och resa och sedan ska en kompis gifta sig i sommar. Det är intensivt men det brukar bli så på semestern. Det är mest att man vill ha sitt utrymme när jag kommer hem och hälsar på.

Läs också: Vigge bryter tystnaden – hans egna ord om intensiva United-ryktena: "Tidningarna får skriva vad de vill"

Läs mer: Vigge om konflikten mellan VSK och Benfica: "Det var lite skitsnack tycker jag"

Annons