Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vigge om konflikten mellan VSK och Benfica: "Det var lite skitsnack tycker jag"

Det är inte bara turerna kring Victor Nilsson Lindelöfs flytt till Manchester United som varit många, utan även turerna kring konflikten mellan Västerås SK och Benfica. Nu ger landslagsstjärnan sin bild av saken.
– Det lät som det var ganska infekterat där, vad jag har fått höra i alla fall, och att Västerås inte var så glada i början, säger Nilsson Lindelöf till Aftonbladet.

Annons

I oktober förra året anmälde Västerås SK Benfica till internationella fotbollförbundet Fifa eftersom den svenska klubben inte tyckte att portugiserna följt klausulerna i kontraktet som skrevs när Nilsson Lindelöf lämnade VSK. Där efter följde flera turer innan det kom uppgifter om att klubbarna var överens.

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Nilsson Lindelöf vad han tycker om klubbarnas konflikt.

– Jag är glad att alla parter kunde komma överens. Det var mycket snack och skriverier ett tag, och lite skitsnack också tyckte jag i tidningarna och så. Jag är bara glad att alla parter är nöjda och glada, säger Nilsson Lindelöf till Aftonbladet.

Västeråssonen reagerar på hur VSK valde att berätta om konflikten i media.

– Jag vet ju ingenting men jag tycker att visst, Västerås är en ganska liten klubb och Benfica en ganska stor klubb. Hur de skötte vissa situationer vet jag inte om jag hade gjort. Men det löste sig bra till slut i alla fall. Västerås började ganska hårt men sen lugnande de ner sig lite. De kände väl också att det kanske inte är rätt väg att gå ut som de gjorde i media.

Annons