Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vigge" sågas efter förlusten i Champions League: "Det gick åt helvete för honom"

Victor Nilsson Lindelöf och hans Benfica föll mot Napoli i Champions League under tisdagen.
Nu sågas "Vigge" hårt i italiensk media.
"Det gick åt helvete när han skulle markera Mertens", skriver La Repubblica och ger honom 5,5 av tio i betyg.

Annons

Benfica, med Victor Nilsson Lindelöf i spetsen, tog emot Napoli hemma på Estadio da Luz i vad som var den sista gruppspelsomgången.

I potten låg förstaplatsen i gruppen då lagen hade samma antal poäng efter fem matcher.

Efter en mållös första halvlek kom matchen att avgöras under de sista 30 minuterna. Först kunde José Callejón både vända bort och springa ifrån Nilsson Lindelöf innan han chippade in 1–0 till Napoli.

20 minuter senare placerade Dries Mertens in 2–0 innan Raúl Jimenéz bjöds på ett friläge och kunde reducera. Närmare än så kom aldrig Benfica, men det tog sig ändå vidare till slutspel i Champions League.

Efter matchen gick däremot den italienska pressen hårt åt Victor Nilsson Lindelöf.

"Det gick åt helvete när han skulle markera Mertens, det gick bättre med Manolo Gabbiadini", skriver La Repubblica och gav honom 5,5 av 10 i betyg.

"Han är jagad i hela Europa eftersom han spelar som en veteran trots att han bara är 22. Men han blev fastspikad och bränd av Callejon", skriver La Gazzetta dello Sport.

"Han hade problem med sin markering. I den andra halvlek blev han grundlurad av Callejon när han bröt igenom försvaret och fixade ledningen åt Napoli", skriver Calcio Mercato som även de gav "Vigge" 5,5 i betyg,

För mittbacken fanns det ändå glädjeämnen efter matchen.

– Vi gör inte vår bästa match i dag, men jag är väldigt glad över att vi gick vidare. Vi möter ett väldigt bra lag i dag, sa Nilsson Lindelöf till Viasat efter matchen.

Annons