Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viggesåpan fortsätter – Manchester United fattar nytt beslut i veckan

Transfersåpan fortsätter kring Victor Nilsson Lindelöf och Manchester United.
Nu kommer uppgifter om att klubben ska fatta ett nytt beslut kring övergången, som inte har sett ut att bli av. Det uppger brittiska tidningen Daily Star.

Annons

Victor Nilsson Lindelöf.

Sagan om Victor Nilsson Lindelöf och Manchester United tycks aldrig ta slut. Mittbacken från Västerås, som till vardag tillhör portugisiska Benfica har ryktats till den engelska storklubben under en längre tid. För knappa två veckor sedan uttalade sig dock Uniteds tränare José Mourinho – något kryptiskt – att klubben inte skulle värva en mittback under januari månads transferfönster. "Vigge", som även kan spela högerback, såg ut att få vänta till sommaren innan den stora flytten blev av.

LÄS MER: Nya Vigge-uppgifter: VSK och Benfica överens – så många miljoner får klubben vid United-försäljning

Men därefter har Benfica och VSK fortsatt förhandla kring ersättningen vid en eventuell övergång, italienska Inter har kollat in Nilsson Lindelöf och United har sålt spelare för kring 450 miljoner kronor.

LÄS MER: Nilsson Lindelöf föll på mållinjen – blev utan pris på Idrottsgalan

Något som återigen har satt igång ryktena om en flytt till Manchester redan i januari.

LÄS MER: Mittbacksjätten välkomnar Vigge till United: "Vi skulle passa bra ihop"

Och nu skriver engelska tidningen Daily Star – som dock inte alltid är den mest trovärdiga källan – att klubben kommer att fatta ett nytt beslut kring "Vigge" den här veckan. Antingen värvas han nu, i januari, eller så avvaktar man till sommaren.

Transferfönstret stänger nästa tisdag.

Annons