Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FP flyttar till nya lokaler – har stängt för besök i två dagar

På torsdag går flyttlasset. Fagersta-Posten flyttar in i nya lokaler på Bragevägen.

Anmäl text- och faktafel

I somras stod det klart att Fagersta-Posten efter många år på Stationsvägen flyttar till Försäkringskassans gamla lokaler på Bragevägen.

- Vi har gjort flera förändringar under hösten och när vi nu också byter till nya lokaler ser jag att det blir en bra nystart för Fagersta-Posten. Det känns bra och roligt att vi får möjlighet att sätta vår egen prägel även i lokalerna, säger Julia Engström, chefredaktören och ansvarig utgivare för Fagersta-Posten.

Peter Lindqvist, som i 30 år arbetat som annonssäljare på tidningen, tycker det ska bli skönt att flytta in i de nyrenoverade lokalerna på Bragevägen.

– Ja det är klart, det är nytt och fräscht, säger han.

Även om de nya lokalerna inte ligger alltför långt bort från centrum kommer han sakna det centrala läget.

– Här har vi alltid haft koll på vad som händer på stan, det är så nära till allting. Det kommer bli jobbigt, tycker han.

Med anledning av flytten kommer redaktionen och annonsavdelningen inte kunna ta emot besökare under torsdag eller fredag .

- Även om vi har stängt för fysiska besök på torsdag och fredag den här veckan, så ser vi fram emot att få läsarbesök på redaktionen även i framtiden. I början av december kommer vi också att bjuda in er läsare till en invigning av lokalerna. Då är ni varmt välkomna att titta in, säger Julia Engström.