Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framgångsrika hemmaryttare

Klassvinst för Emelie och Lord of Seduction

Annons
Emelie Lindbäck segrade med Lord of Seduction.

Fagersta ryttarklubb hade stora framgångar när man under helgen arrangerade dressyrtävlingar i Hedkärra. På lördagen i ponnyallsvenskan belade lag ett en andraplats. På söndagen blev det seger i klass lätt b: 3 för Emelie Lindbäck på hästen Lord of Seduction.

Fagersta RK har under helgen arrangerat dressyrtävlingar i Hedkärra. Det blev ett väl genomfört arrangemang med framgångar för hemmaklubben.

På lördagen var det ponnydressyr på programmet. I lagtävlingen blev det en mycket fin andraplats för lag ett. Laget bestod av Selma Kantoniemi på Plopp, Ebba Jansson med Broängens Russibus, Tove Grubb med Majken II och Ida Asplund med Piccolo. Fagersta lag 2 belade en femteplats.

Det blev också seger för Evelina Näslund med sin ponny Read Steady Go i klass lätt B: kategori D. I Agria Ponny Throphy lätt C segrade Michelle Wolle i kategori C: 1 med Munsboro, ägd av FRK.

På söndagen var det de stora hästarnas tur att tävla i dressyr. Det blev seger för Emelie Lindbäck på sin Lord of Seduction. Även fina framgångar för Clara Boström med Singel som knep en andraplats i klassen Lätt A: 3. Katarina Hobro med Shaquine blev trea i samma klass. I klassen blev även Carina Flodström med Cartini bra placerad på fjärdeplats.

Som helhet en mycket framgångsrik helg för Fagersta Ryttarklubb både var det gäller resultat och arrangemang.

Annons