Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Friskast lärare i Norberg

I dagarna presenterade Lärarförbundet sin rankning av vilken som är Sveriges bästa skolkommun. Norberg gör en resa uppåt och klättrar 33 platser till plats 255.

Utöver det finns en punkt där Norberg ligger på första plats: Vi har lägst sjukfrånvaro i hela Sverige! Av grannkommunerna ligger Hedemora bäst till med sin 139:e plats. Grattis till den placeringen och en ansenlig klättring uppåt även ni.

Norbergs skolpersonal var hårt ansatta i valspurten. Det kan vara intressant för er att veta att Avesta och Fagersta ligger sämre till på rankningen än Norberg. Vi är uppenbarligen en kommun på frammarsch. Ni som är lärare – var stolta – ert arbete har gett resultat. Årets nior hade avsevärt bättre gymnasiebehörighet än fjolårets, något som bekräftas av Skolverket.

Vi liberaler tar sikte på att Norberg ska bli Sveriges bästa skolkommun. Vi har därför lämnat in en motion med ett förslag som vi tror kommer leda till detta. Utbildade lärare – kom hit! Här mår du bra på jobbet.

Liane Blom (L)

Norberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel