Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullmatad vecka för VIK och dubbla ödesmatcher för Tillberga – här är Sportens livesatsningar under veckan

Efter en gles vecka spelar VIK Hockey tre matcher på fem dagar. Samtidigt står viktiga poäng i spel för VSK Bandy i jakten på en topp fyra-placering, och Tillberga spelar två matcher som kan bli avgörande för klubbens överlevnad i elitserien. Här är Sportens livesatsningar i januaris andra vecka:

Annons

Liverapporter

Onsdag 10 januari

19.00: Skövde–VIK Hockey, allettan, ishockey. Efter den klara segern i förra veckan ställs VIK återigen mot Skövde, den här gången på bortaplan. Kan Gulsvart fortsätta segertåget i Billingehov, där man förlorade i grundserien? Sporten textrapporterar från matchen.

19.00: VSK Bandy–Vänersborg, elitserien, bandy. Berg- och dalbanan fortsätter för VSK Bandy den här säsongen. Vänersborg är ett lag som VSK på pappret borde slå – men senast lagen möttes blev det förlust. Revansch nu?

19.00: Sirius–Tillberga, elitserien, bandy. En livsviktig match i Uppsala väntar för Tillberga. Sirius är ett av lagets konkurrenter i botten av tabellen. Två poäng här skulle vara obeskrivligt viktigt för Tillberga, som hittills bara tagit fyra på 19 matcher.

Fredag 12 januari

19.00: Tellus–VSK Bandy, elitserien, bandy. Ännu en match som VSK på pappret borde vinna. Grönvitt har inte råd med poängtapp i den här typen av matcher om man ska göra det man misslyckades med förra säsongen, att sluta topp fyra.

Lördag 13 januari

15.00: Örnsköldsvik–VIK Hockey, allettan, ishockey. Den första av ett par längre bortaturnéer väntar för VIK Hockey i helgen. Örnsköldsvik imponerade på många i grundserien och tog sig till allettan med god marginal, men har inlett tungt. Sporten textrapporterar från matchen.

15.00: Tillberga–Motala, elitserien, bandy. Om onsdagens match är viktig för Tillberga är den egentligen ingenting mot denna. Motala ligger två poäng före, på näst sista plats, inför veckan. Seger för Tillberga och man kan klättra upp på samma poäng. Förlust, och mycket talar för att man kan vinka adjö till elitserieplatsen.

Söndag 14 januari

16.00: Piteå–VIK Hockey, allettan, ishockey. Det är två matcher på två dagar som gäller för VIK Hockey i Norrland. Piteå ses som en av favoriterna till seriesegern, tillsammans med VIK, och har inlett allettan starkt. Poängen som står på spel här kan bli avgörande i slutet av serien. Sporten textrapporterar från matchen.

Notera: Detta är livesatsningarna som Sporten i dagsläget kan utlova under veckan. Fler live-tv-sändningar och liverapporteringar kan tillkomma.

Annons