Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullspäckad vecka med skidklassikern i Norberg och livesänd VSK-match – här är veckans livesport

Årets största idrottshändelse i Norberg är här med Engelbrektshelgen – och Sporten bjuder på livesändningar därifrån i dagarna tre.
Dessutom blir det livesändning av VSK Fotbolls andra träningsmatch för säsongen och mycket, mycket mer den här veckan.

Annons

Live-tv

Fredag 9 februari

10.30: Engelbrektsstafetten, skidor. Festligheterna i Norberg drar igång redan på fredagsförmiddagen, när det ska köras 3x10 kilometer.

17.30: Engelbrektssprinten, skidor. Den nyaste av tävlingarna under Engelbrektshelgen blev en stor succé förra året. Vem är snabbast på torget i Norberg i år?

Lördag 10 februari

9.30: Engelbrektshalvan/Kristinaloppet, skidor. Engelbrektshelgen varvar upp ordentligt med Engelbrektshalvan och Kristinaloppet på lördagen. Förra året blev det hemmajubel när Norbergsbördiga Linn Sömskar tog hem Kristinaloppet.

13.00: VSK Fotboll–Linköping City, träningsmatch, fotboll. Det blev 1–1 i årets första match mot VSK Fotboll, i lördags mot BK Forward. Nu är det dags för årets andra träningsmatch – och Sporten finns återigen på plats och sänder.

Söndag 11 februari

9.30: Engelbrektsloppet, skidor. Bakom Vasaloppet är Engelbrektsloppet landets mest klassiska skidtävling. Vem är snabbast på de sex milen i år?

Liverapporter

Onsdag 7 februari

19.00: Tillberga–Hammarby, elitserien, bandy. Tillberga behöver förmodligen åtminstone en poäng här för att hoppet om elitserien nästa säsong ska leva. Klarar man det mot ett Hammarby som haft fem spelare på VM?

19.00: Bollnäs–VSK Bandy, elitserien, bandy. Elitserien återstartar med en riktigt viktig match för VSK direkt. Det kan vara så att man måste gå rent hela vägen ut för att plocka en topp fyra-plats.

19.00: VIK–Borlänge, allettan, ishockey. Besvikelse i lördags – nu får VIK chansen till revansch när serieledande Borlänge kommer till ABB Arena. Gratismatch, vilket bådar för mycket folk.

Fredag 9 februari

19.00: VSK Bandy–Vetlanda, elitserien, bandy. Näst sista matchen i grundserien – och den sista på hemmaplan för VSK. Viktigt med seger även här i kampen om topp fyra och en extra hemmamatch i kvarten.

19.00: Villa Lidköping–Tillberga, elitserien, bandy. Är Tillberga redan ute ur elitserien här? Mycket talar för att det kan bli så, annars är det kniven mot strupen som gäller.

Lördag 10 februari

16.00: Kalix–VIK, allettan, ishockey. Senast lagen möttes sköt Johan Skiöld det avgörande målet med 15 sekunder kvar att spela. En match som VIK nog bör ta tre poäng i om man vill vara med i kampen om seriesegern.

Söndag 11 februari

16.00: Boden–VIK, allettan, ishockey. VIK har haft svårt med match två dagar i rad. Ändrar man på den trenden när man gästar Boden?

Observera att det här är de livesändningar och liverapporteringar som Sporten i dagsläget kan utlova. Fler livehändelser kan tillkomma under veckan.

Annons