Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyndet på brottsplatsen vid Elsa Andersons: "Stor kniv som inte tillhör konditoriet"

FP har tidigare rapporterat om inbrottet på Elsa Andersons konditori tidigt under midsommardagen. Nu kommer nya uppgifter från polisen om att en stor kniv som inte tillhör konditoriet har påträffats på brottsplasen.

Annons

LÄS MER: Ägaren efter inbrottet på Elsa Andersons: "En törstig tjuv"

Tidigt under lördagsmorgonen bröt sig någon in på Elsa Andersons konditori. En ruta krossades vid inbrottstillfället men inget av större värde stals. En förundersökning har nu inletts under brottsrubriceringen stöld genom inbrott.

Polis genrebild

LÄS MER: Inbrott på Elsa Andersons konditori under midsommarnatten

Nu kommer nya uppgifter från polisen om att en kniv som inte tillhör konditoriet ska ha påträffats på platsen. Kniven har tagits i beslag och det ska nu utredas huruvida den har något samband med händelsen. Petronella Hjertqvist är områdespolis i Fagersta och berättar att det finns starka misstankar om samband.

Någon har troligtvis glömt den när de flydde från platsen, berättar Hjertqvist.

Jimmy Spolander vid polisen i Fagersta vill inte gå in på några mer detaljerade uppgifter om inbrottet. Just nu inväntar polisen svar från brottsplatsundersökningen och fortsätter att samla in observationer från allmänheten. Det finns ännu inga misstänkta för inbrottet.

LÄS MER: Invigning av Elsas: landshövding Minoo Akhtarzand klipper bandet

Annons