Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gammalt avtal styr

Svar till ”Förbannad” (18/3):

Att isen ska stängas av när A-laget slutar att träna är inget högsta hönsen i FAIK bestämmer. Det finns ett avtal skrivet mellan kommunen och FAIK. Där står det att isen ska slås av efter vecka 9 (sportlovet) om A-laget inte går till slutspel. Det skrevs på 1992 av dåvarande ordföranden, när kommunen tog över driften av Fagerliden. Det är en ekonomisk fråga. Vi ska vara glada att kommunen ställer upp med pengar till våra isanläggningar i Fagersta.

Att sedan något ungdomslag har någon cup kvar på säsongen eller någon är med i något länslag kan tyvärr styrelsen inte göra något åt. Att alla föräldrar ställer upp i kafeterian ska de ha en stor eloge för. Utan deras hjälp är det svårt driva en stor förening. Man måste hjälpas åt i föreningar.

”Förbannad” är välkommen att ta kontakt med styrelsen till nästa år. Det är många som ska avgå. Han eller hon kan då få välja post från ordförande och neråt. I stället för att gömma sig bakom en signatur.

Vi arbetar ständigt med att försöka få in pengar för att verksamheten ska gå runt.

A-laget försöker spela en positiv hockey, vinna matcherna och tog 71 poäng nuvarande säsong. Vi hoppas att det ska locka folk till matcherna.

gm Leif Ekegren

FAIK:s styrelse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel