Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Går det att lita på bussen?

Min hustru tänkte i dag åka till Fagersta men valde att vara hemma med tanke på vad som hände förra onsdagen. Min fru och jag plus ytterligare en resenär skulle åka till Skinnskattebergstrakten, bussen skulle komma till Fagersta 19.30 (Järntorget) men dröjde och dröjde. 20 minuter senare kom den så vi avböjde till och med att få skjuts av en kompis.

Vi betalade och kom till Västanfors för bussbyte, men det fanns ingen buss, vi blev tillsagda att åka nästa buss två timmar senare.

Vi ringde taxi eftersom vi hoppades på en resegaranti. Chauffören sade att VL betalar (han kom ut ur bussen och sade det när han såg våra sura miner).

Taxin kostade 791 kronor (vi bor lite söder om Skinnskatteberg). Och på VL-kontoret i Västerås sade två medarbetare att man endast får maximalt 400 kronor per taxikvitto!

Jag och min fru ger VL över 20 000 kronor om året, skall vi också betala taxi? Kom igen VL!

Mikael Bede, Skinnskatteberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel