Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gäst söks efter saltad nota 

En gäst fick av misstag betala alldeles för mycket för sin lördagsmiddag på Edithas wok i Skinnskatteberg. Restaurangägaren Kaj Toivosson hoppas att gästen ska höra av sig.  

Annons
Efterlysningen på Facebook av en restauranggäst som av betalat för mycket hade tidigare i dag 34 delningar.

Det var i lördags vid 17.30-tiden som Kaj Toivosson på restaurang Edithas wok råkade ta för mycket betalt av en kund. Nu söker han den kvinnliga restauranggästen via Facebook.

–Jag är skyldig några hundra och skulle gärna vilja betala tillbaka, skriver Kaj Toivosson.

Det var efter att ha missat att ta betalt för kaffe som det blev fel. Kaj Toivosson berättar att han av misstag slog in hela beloppet för maten på nytt när han egentligen bara skulle ta betalt för kaffet. Han upptäckte misstaget vid en genomgång av dagskassan.

Till Fagersta-Posten säger Kaj Toivosson att han känner igen gästerna eftersom de varit där tidigare men att han inte vet om de bor i området. Kvinnan han söker besökte Edithas tillsammans med en man och en annan kvinna. Hon betalade för sig och för mannen medan den andra kvinnan i sällskapet betalade sin egen nota. De tre gästerna åt biff med bambuskott och friterad mixtallrik.

Kaj Toivosson hoppas att så många som möjligt ska dela hans inlägg på Facebook och att det når fram till kvinnan så att hon kan få tillbaka sina pengar.

Annons